Vegetariska tacowraps
Dags att testa något nytt? Servera vegetariska tacowraps fyllda med godsaker! Mycket enkelt att göra och gillas av alla. Köttälskaren tillsätter skivad ölkorv.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
Ingredienser
4 portioner
1 påse vegetarisk tacomix (à 80 g)
2 förp chili sin carne (à 380 g)
mjuka tortillabröd
1 burk guacamole (à 250 g)
1 burk grön chili (à 110 g)
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på produkterna.
Gör glutenfri: använd glutenfritt specialbröd.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: uteslut guacamole och bjud i stället med färsk avokado.
Gör så här
Tips
Köttälskare kan tillsätta 1–2 ölkorvar (för 4 port) i mindre bitar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer